Номинации за Годишни Музикални Награди 2017

17.05.2017 14:43 | Видян 1138 пъти

Номинации за Годишни Музикални Награди 2017

БГ РАДИО представи номинациите на слушателите си за юбилейните 15-ти Годишни Музикални Награди. Медията, която традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, сложи край на първия етап от гласуването и стартира на избора за тазгодишните победители.

На 16 май, в ефира на БГ РАДИО, слушателите научиха имента на изпълнителите и песните фаворити. В продължение на 9 часа, водещите обявяваха петимата претенденти в различните категории. Успоредно с това, в официалната страница на БГ Радио във фейсбук, бяха представени и специално подготвени видео-визитки за всеки един от номинираните. Така, хилядите фенове на българските музиканти, подкрепяха своите любимци с харесвания и споделяния.
С най-много номинации тази година са Pavell&Venci Venc’, Графа и Кристиан Костов. За награда в категория БГ Дебют ще се борят новите таланти на България - DARA, Кристиан Костов, TITA, Виктория Георгиева и Християна Лоизу. В една от най-оспорваните категории – БГ Изпълнителка, са имената на DARA, Михаела Филева, Поли Генова, Михаела Маринова и Gery – Nikol.
През целия ден, музикалната програма на БГ РАДИО включваше песните, с които номинираните спечелиха сърцата на слушателите през 2016-та.

Повече от месец, над 11 000 слушатели на най-българското радио, номинираха любимите си изпълнители на www.bgradio.bg, за единствените музикални награди в България. От днес до 16 юни, на сайта на БГ РАДИО се провежда и вторият етап на гласуването – за победители във всяка една от деветте категории на Годишни Музикални Награди 2017. Слушателите вече могат да дадат своя глас за предпочитаните от тях изпълнител, текст, албум, видеоклип и песен - категория, подкрепена от VIVACOM.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !