Псоледен сезон за "Скандал"

12.05.2017 15:18 | Видян 1168 пъти

Псоледен сезон за

На кой му трябва скандален сериал за президента и Белия дом, когато начело на страната вече е Доналд Тръмп? Може би това е логиката на продуцентите на хитовия сериал „Скандал“, защото са решили следващият седми сезон да е последен.

Това означава, че за последен път ще гледаме Кери Уошингтън като магьосницата Оливия Поуп, способна да реши неразрешими проблеми на влиятелни хора срещу подобаващо заплащане.

Въпреки че новината все още не е официално потвърдена от ABC, очаква се да го направят на 16 май по време на презентацията на новия сезон.

Наскоро създателката на сериала Шонда Раймс разкри, че изборът на Доналд Тръмп за президент на САЩ е развалил първоначалната й идея за край на сериала и съответно съдбата на Оливия Поуп.

„Нашият сериал е като история на ужасите. Ние директно казваме на хората, че онези в Белия дом са чудовища. За тях няма спирачки и граници – те убиват хора и им се разминава, могат да направят каквото си поискат и да го покрият, така че никой нищо да не разбере.

Но това беше окей за зрителите, докато Обама беше президент, защото харесваха това, което всъщност се случваше във Вашингтон, те бяха оптимисти, не правеха буквален аналог между сериала и политиците. Можеш да разкажеш каквато си искаш хорър история, стига лампите да са включени.

Но сега те са изгасени, няма светлина. Зрителите не искат вече хорър истории, искат някой някъде да запали една свещ“, каза преди няколко седмица Шонда Раймс, визирайки по-ниския рейтинг на „Скандал“.

Източник:eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Няма коментари към тази новина !