Веско Маринов си лягал с каката на Миро Кризмата

10.05.2017 15:09 | Видян 1970 пъти | Гласували 1

Веско Маринов си лягал с каката на Миро Кризмата

Това издаде по-младият от двамата в ефира на предаването "Като две капки вода", където той имитираше образа на изпълнителя на "Горчиво вино", пише blife.bg.

След като приключи изпълнението на Миро, Веско Маринов взе микрофона и започна коментара си с това, че го познава от дете, както него, така и цялото му семейство Двойникът му прати поздрви от мама и кака и допълни, че родителката му има автограф от него, а по това време излизал със сестра му.

Водещият Димитър Рачков веднага побърза да обясни, че не са жълто предаване и трябвало да се изяснят кой с кого е спал, за да не излезе, че Миро е син на Веско Маринов. Бардът веднага го отряза с думите "Митко, прекаляваш! После ще се уточним с Миро".

Деана е имала връзка с естрадната легенда преди да се омъжи за бившия генерален директор на Нова телевизия Михаил Михайлов. Тя е завършила математическата гимнация в Добрич, а след това и педагогика, но работи като фризьор и има собствен салон в родния си град. Тя има 5-годишен син Давид, на когото Миро е кръстил продуцентската си компания "Давид и светлина".

Тя пък е нарекла козметичното си студио на хита на брат си от "Евровизия" - "Ангел си ти" и е направила фризурата му за представянето му на песенния конкурс през 2010 година в Осло.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !