Кристен Стюарт и Стела Максуел заживяха заедно

08.05.2017 09:00 | Видян 3121 пъти

Кристен Стюарт и Стела Максуел заживяха заедно

Изглежда връзката на Кристен Стюарт и модела Стела Максуел е доста сериозна, тъй като стана ясно, че двете дами вече делят общ дом.

Приятел на влюбените момичета разкри последната новина около тях, обяснявайки, че, когато няма ангажименти по световните модни подиуми, Стела прекарва цялото си време в къщата на Кристен в Лос Фелиз.

Последната публична поява на двойката беше на музикалния фестивал Coachella през април, след което влюбените заминаха за Ню Орлеанс, където актрисата снима най-новата си лента.

Въпреки че всяка от тях е много ангажирана, те се опитват да прекарват всяка свободна минута заедно. „Кристен е много влюбена в Стела“, споделя близък до актрисата.

За първи път Стюарт официално и категорично призна, че е с гей наклонности по време на монолога си за комедийното шоу Saturday Night Live. Така тя сложи край на всички спекулации относно сексуалността си.

След дългогoдишната си публична връзка с Робърт Патинсън, която приключи след като актрисата беше хваната в изневяра с режисьора Рупърт Сандърс, тя изцяло се насочи към връзки с жени. Сред завоеванията й бяха асистентката й, както и певиците Сейнт Винсент и SoKo. Стела пък имаше кратка афера с Майли Сайръс.

Източник: elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !