Готвят четири продължения на "Игра на тронове"

07.05.2017 09:00 | Видян 1238 пъти

Готвят четири продължения на

HBO готвят не едно, не две, не три, а цели четири продължения на култовия сериал „Игра на тронове“. При това имайте предвид, че тепърва ни чакат два последни сезона от шоуто.

„Вселената на Джордж Р. Р. Мартин е толкова голяма и богата на сюжети, че в момента се обсъждат поне четири опции за продължение на „Игра на тронове“. Могат да са отделни времеви периоди, да се комбинират истории и т.н.

След като бъдат приключени сценариите ще се прецени кой или кои биха имала най-голям успех на фона на конкуренцията, така че поне едно от четирите продължение да се окаже толкова хитово и успешно, колкото „Игра на тронове“, разкриват западните медии.

Джордж Р. Р. Мартин също ще е ангажиран. Все пак той най-добре познава историята и героите си. Разчитат на него да даде идеи за продълженията.

А сценаристите, които вече са привлечени за създаването на сюжетните истории, са: Макс Боренщейн (”Kong: Skull Island”, “Minority Report”), Джейн Голдман (”Kingsman: The Secret Service”, “X-Men: First Class”), Браян Хелджленд (”A Knight’s Tale”, “L.A. Confidential”) и Карли Рей (”Mad Men”).

Всички те ще работят заедно с Мартин, за да се роди новата златна кокошка на HBO.

Източник: Eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Няма коментари към тази новина !