Андреа стана част от най-скандалния епизод на „Смени жената“

04.05.2017 13:38 | Видян 1809 пъти

Андреа стана част от най-скандалния епизод на „Смени жената“

Двойката мъже Вили и Маури са заедно от 12 години и наричат дома си „Къщата на щастието“ и не пестят изричането на думата „любов“. В снощния епизод на „Смени жената“ станя ясно, както каза и един от продуцентите на реалити шоуто - Иван Христов – и двамата доказаха, че могат да бъдат хем гейове, хем истински мъже.

Съставът на другото семейство – Стоянови, не е знаел предварително, че от другата страна на размяната ще стои двойка с обратни сексуални наклонности. „Ако предупредим семейството какво да очаква, ще се лишим от най-истинските емоции“, споделиха още Христов и Ники Николов в интервю преди излъчването на серията в сутрешния блок на БТВ. И се оказаха прави.

Докато Ивона приема радушно и подхожда с разбиране към новия си „съпруг“ Маури, то Владислав реагира агресивно, след като вижда Вили да стои на дивана му. Децата на сем. Стоянови също му се нахвърлят, но след обаждането на фолк певицата Андреа, която бе показана и в началото на епизода, дъщерите се разплакаха заради своето, както и за още по-грубото отношение на своя баща към Вили. Изпълнителката заяви, че те сами ще видят, че всички хора са еднакви, че с Кубрат много уважават блондина и че след като го опознаят, ще разберат, че той е добър човек.

Геят Вили би по точки Ивона в домакинството и се оказа много по-педантичен по отношения на чистотата вкъщи.

Освен, че снощният епизод бе най-скандалният до сега от поредицата „Смени жената“, Иван споделя, че и снимачният процес е бил доста тежък, научи хотарена. На редакторите се е паднала най-сложната задача, а снимките през цялото време са били на кантар и в готовност да бъдат прекратени. Най-вероятно поради това, че Владислав на няколко пъти бе готов да връхлети на Вили, за да го набие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Неймар залюби аржентинска певица

Звездата на ПСЖ Нeймaр имa нoвa любoвнa тръпкa - ...

И Гена Трайкова аут от БТВ

Гена Трайкова - главният редактор на новините в бТВ,...

Няма коментари към тази новина !

*}