Синоптичките на Нова се хванаха за косите

04.05.2017 11:48 | Видян 3559 пъти

Синоптичките на Нова се хванаха за косите

Деси Банова, Никол Станкулова и Гери Малкоданска от години са в тиха война. Красивите лица на прогнозата за времето са едни от ключовите фигури във всяка телевизия. Независимо от факта, че по-голяма част от аудиторията се разсейва и така и не разбира дали ще вали, след като на екрана изгрее едно слънце като синоптичката.

Нова телевизията се оказва доайен в красивите прогнози. А най-старото лице на времето Деси Банова е подложена на все по-голям натиск от десет години по-младите от нея Никол и Гери. Въпреки че са винаги усмихнати и слънчеви като прогноза за месец август, трите дами могат също така успешно да сипят гръмотевици и да завихрят бури на работното място. 37-годишнатаДеси Банова се подвизава пред картата в Нова от далечната 1998г. и със сигурност другите й две колежки има още доста хляб да изядат, докато натрупат нейния опит. Но те пък доказват, че и с красота се постигат не по-малко успехи.

Чаровната блондинка била обзета от параноя, че заради напредващата й възраст скоро ще й бият шута, за да се наложи хегемонията на Станкулова и Малкоданска. За да избегне този неприятен момент, който все някога ще дойде, Банова е взела превантивни мерки. Тя старателно следи рейтингите на прогнозите, водени от трите синоптички. След това прилежно записва своите изяви, които бият по гледаемост останалите. Така в един хубав, или може би не толкова, ден, в който шефовете ще я посрещнат със заповед за напускане в ръка, тя ще може да им удари на масата черно на бяло факти, че все още е най-добрата. Освен това, Деси е напълно вманиачена на тема външен вид. За да бъде достойна конкуренция на по-младите с десетилетие колежки, тя тренира всеки ден и се подлага на зверски диети. Никога не мръкна, обаче, защото само по този начин може да стаси поста си от изстиване. Освен да бъде в перфектна форма, за Деси е от изключително голямо значение винаги да е облечена модерно и подходящо.

Всъщност, това важи и за Никол и Гери. Двете със Станкулова отдавна са се хванали за косите за това у коя да отидат най- елегантните и скъпи тоалети от ведомствения гардероб на телевизията. Никол определено има най-богат гардероб, който определят на близо 100 хиляди лева. Но личните си дрехи не може да показва на екран. Затова винаги разчита на мили очички, за да прилапа най-апетитните парцалки. Ако направим сравнение между трите грации на прогнозата в личен план, то трудно можем да определим победител.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !