"Недей да спиш" от Лора Караджова

16.01.2009 11:15 | Видян 7058 пъти

В края на януари в музикалния ефир на България ще се завърти новият й сингъл „Недей да спиш". Музиката и текстът на парчето са дело на БОБО, а записът е направен в DIGITAL PLUS STUIO. Песента излиза в неочаквано добра комбинация с NESCAFE® 3in1.

До края на януари предстои да се заснеме и видеоклип към песента. Той ще е дело на един от най-талантливите български режисьори Валери Милев, работил над видеоклиповете на "Хотел**" на Руши Видинлиев, "Мистър Килър" на КариZма, "Искам твоето тяло" и „Звездата" на Ъпсурт. В биографията на режисьора се открояват и имената на други известни български изпълнители като Бичето, Нети, Елица и Антибиотика.

„Недей да спиш" е част от подготвяния близо две години дебютен албум на Лора, който се очаква да излезе до броени месеци. "Недей да спиш" става лесно постижимо с NESCAFE® 3in1, които ще подкрепят и издаването на първия самостоятелен албум на талантливата певица.

Освен БОБО, автори на песни в албума са GOODSLAV, Бат'Венци от Ъпсурт, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В албума се очаква да влезнат един ремикс от dj Doncho и дует с Дичо.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !