Азис щурмува Dolce&Gabbana

15.01.2009 17:50 | Видян 15234 пъти | Гласували 3

Азис щурмува Dolce&Gabbana

Поп-фолк иконата Азис остана впечатлена от новата колекция на миланското модно дуо и реши да снима част от шоуто си в бутика на D&G Dolce&Gabbana в хотел Шератон. Във вторник вечерта част от екипа на “Шоуто на Азис” скришно се вмъкна в бутика на D&G и започна снимки. Освен Азис, които влезе в ролята на закъснял клиент, на снимачната площадка се появи Мария Силвестър и новата изгора на шоумена Богдан.

Азис си заплю няколко емблематични дрехи за D&G като прокъсани дънки от светъл деним, елегантно черно яке от телешка кожа от колекцията ревю, представена в Милано, вталена риза на черно-бяло каре и тясна тениска с лого. Той не пропусна да обърне внимание на чантите от леопардов принт и култовата за сезона чанта Lilie, характерна с множеството си ципове и детайли. Азис не устоя на любопитството да пробва и страхотната рокля от леопардов принт от ревюто на двамата италианци в Милано.

Естествено и новото му гадже не си тръгна с празни ръце. Той се захласна по бельото с марка Dolce&Gabbana G, което ще има на кого да показва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !