3 звезди Мишлен и крах в Жорж V

28.04.2017 10:05 | Видян 5681 пъти | Гласували 1

3 звезди Мишлен и крах в Жорж V

Le Cinq, Four Seasons Hôtel George V, 31 avenue George V, 75008 Paris (00 331 49 52 71 54). Храна за двама, включен сервиз и скромно вино: €600 (£520)

„Има само едно нещо, което е по-лошо от това да бъде сервирано ужасно ядене и то е да бъде сервирано ужасно ядене от сериозни келнери, които си нямат представа колко ужасни са нещата, които Ви причиняват. И така, флагманският и декориран с максималните 3 звезди на Мишлен ресторант на световноизвестния гранд George V Hotel в Париж е нашата сцена на местопрестъплението, както вече го наричам. Като отношение цена за стойност и очаквания ресторантът Le Cinq ми предложи най-лошото приключение за 18 години като кулинарен критик. Което си е постижение, както и да го погледнеш.
А не трябваше да бъде така. Следвайки оплакване на читател за несъобразените цени спрямо предлаганото в световноизвестния ресторант – истинска парижка гастрокласика, реших и аз до го посетя като reality check. Представях си го не толкова като обект за поредното ресторантско ревю, което ще пиша, колкото като късче радост и щастие, което малцина могат да си позволят да си платят. Всички ние обичаме да се надсмиваме над глупостите на богатите хора и д се връщаме към своята си работа след това малко по-мъдри. И така ето ме в Le Cinq,

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !