Никълъс Кейдж счупи крак на снимките в Бояна

25.04.2017 12:14 | Видян 1548 пъти

Никълъс Кейдж счупи крак на снимките в Бояна

Никълъс Кейдж е пострадал сериозно по време на снимки в България,пише Pik.bg. Холивудският актьор е пострадал в киноцентъра в Бояна, където е паднал при някаква каскада и е строшил крака си. Звездата е била откарана спешно във Военно-медицинска академия, където е бил прегледан и според лекарите е трябвало да бъде опериран.

От екипа на Кейдж обаче са се свързали с лекаря му в САЩ, който след като е получил информация какви точно са фрактурите на пациента му и общото му състояние, е наредил в никакъв случай да не бъде опериран, както и да не му се прилага никакво лечение. Той е бил откаран със спешен полет към Лос Анджелис, където ще претърпи хирургическа интервенция.

Припомняме, че Кейдж пристигна в България в средата на април и по план трябваше да остане цели три седмици. За целта се търсеше просторен дом по американски тертип в Панчарево, където "Ню Бояна Филм Студиос" да настани актьора. Холивудският ас снима у нас продукцията “211”. Ролята му е била на добро ченге, което се опитва да осуети един от най-големите банкови обири през 80-те.

Режисьорът на лентата Йорк Шакълтън е в София от края на февруари за да подготвя терена и снимачните сетове в Киноцентъра.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !