Мария Игнатова смени Рачков с Енчо Керязов

11.04.2017 13:17 | Видян 2249 пъти | Гласували 1

Мария Игнатова смени Рачков с Енчо Керязов

Мария Игнатова остави Димитър Рачков в миналото и от няколко месеца пращи от любов по най-добрия акробат в света - Енчо Керязов. Блондинката дори има намерение да разведе женения мъжага от Елхово и да заживее с него като семейство, научи пик. Единствена, но сериозна преграда пред щастието на тв водещата е съпругата на Енчо - Дима Керязова и двамата им синове, които също като родителите си правят кариера в цирка.

Интимната заверка между Мария и Енчо тлее вече няколко месеца, но първото цуни-гуни е от февруари. Оттогава двамата са неразделни, макар да се стараят да избегнат медийния радар заради сложното положение с женения любовчия.

Мария се засича с храбрия Енчо покрай инициативата "Нощ на звездите", която се организира от фондацията на акробата. Там става заварката, твърди столичен таблоид.

Затова и в едно от поредните издания на "Господари на ефира" ревнивият Рачков, подочул за новите душевни трепети на изкусителната Мария, "захапа" здраво талантливия цирков артист. Бургазлията в жив ефир нарече Енчо "нисък и много мускулест", но шегата не хвана дикиш сред публиката.

Единствено Васил Василев-Зуека намери сили да отвърне с подходящия тон: "Ти пък да не си много висок", след което скечът успешно бе заметен под килима. Явно Рачков е усещал накъде върви работата, затова се е заял с новия на Мария, шушукат и в Нова телевизия.

Цялото задкулисие цъфна на 18 февруари, когато продуцентът на тв формата Маги Халваджиян отбеляза половин вековния си юбилей в столичната кръчма "Библиотека". Изненадващо обаче на партито не се появи най-важният актьор от екипа на "Господарите" - Митко Рачков, докато след няколко чашки доскорошната му половинка Мария беше изловена да се натиска по тъмните ъгли с гологлавия акробат.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !