Катето Евро: Чакам Илиана за снаха

14.01.2009 13:22 | Видян 9464 пъти

Катето Евро: Чакам Илиана за снаха

След като стана ясно, че синът на Катето Евро Сашко има връзка с актрисата от Забранена любов Илиана (в ролята на Марина), списание Слава реши да потърси бъдещата свекърва за коментар. Катето заяви, че много харесва Илиана и даже вече я чака за своя снаха.

„Гледат ми се внуци. След 4 години връзка мисля, че вече им е време да се замислят за това. Станаха на по 25 години.“, сподели ководещата на Вечерното шоу на Азис. Актрисата признава, че даже винаги била на страната на Коджабашева по време на спорове и няма да бъде от онези свадливи свекърви.

Въпреки че е от типа майки-закрилници, Катето Евро няма да стои на главата на сина си и ще го подкрепя във всичко. На въпроса дали няма да се изявят на сцената в артистично трио, тя споделя, че имат предложение от Пловдивския театър, но все още търсят подходящата пиеса.

Илиана Коджабашева е дъщеря на трикратния световен шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев. В теленовелата тя е позната като гаджето на боксьора Андрей, в чийто образ пък се превъплъщава внукът на оперния певец Николай Гяуров Мартин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !