Белият дом разпространи портрета на Мелания Тръмп

04.04.2017 14:10 | Видян 1455 пъти

Белият дом разпространи портрета на Мелания Тръмп

Белият дом разпространи първия официален портрет на Мелания Тръмп като първа дама. Портретът е направен в частните апартаменти на Белия дом. Мелания е избрала стил от 80-те години на миналия век. Тя е облечена с черно сако и шалче, лека усмихната, скръстила ръце и пръстен с голям диамант.  

В социалните мрежи избухна вълна от коментари и спорове по повод портрета на първата дама. Недоволството бе породено от "порцелановото" лице на Мелания, което отдалече си личеше е изцяло обработено с фотошоп. На снимката физиономията на мисис Тръмп е като пластмасова кукла.  

Другият детайл, който разгневи потребителите в социалните мрежи, бе огромният диамантен пръстен на лявата ръка на Мелания.

Всъщност, това е годежният пръстен, с който Тръмп й предлага брак през 2004-та. Бижуто с 13-каратов камък струва 1.5 милиона долара. Една популярна версия обаче гласи, че милиардерът се сдобил с него на половин цена, в замяна на реклама в тогавашното му риалити шоу за стажанти.

Така или иначе, изборът на Мелания да покаже камъка на първия си портрет като първа дама бе определен като твърде недискретен. Форумци къде нашега, къде сериозно я посъветваха да продаде пръстена и да спаси хиляди гладуващи хора с парите.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !