Нелина разкри кой е истинския баща на сина й

31.03.2017 14:53 | Видян 3471 пъти

Нелина разкри кой е истинския баща на сина й

Бащата на тийнейджъра Кристиян Иванов се казва Даниел Димитров - бизнесмен от старозагорското градче Гълъбово. Дълго време родителите на младежа избягваха да общуват помежду си и го правеха единствено заради детето им, но враждата вече е в миналото. Нелина и Даниел са стоплили отношенията си в името на наследника си, и тримата споделят заедно неговите щастливи моменти, пише blife.bg.

Като например емоциите от доброто представяне на Крис на футболния турнир "Купата на "Кока-Кола", кръг от който се проведе на 25 и 26 март в София. Вече година и половина синът на Нелина тренира футбол, като си е избрал най-неблагодарния пост на вратар.

На Спортен комплекс "Академика" на 4-ти километър да аплодират таланта са отишли и Нелина, и Даниел. Самият Крис се похвали във "Фейсбук" с обща снимка, на която отбеляза и двамата си родители.

Тийнейджърът е одрал кожата на баща си. Не само в лицето е copy - paste с бизнесмена от Гълъбово, но и се е извисил като него на ръст, а точно такава физика трябва да притежава всеки вратар.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хилари Дъф обяви третата си...

Хилари Дъф разказа за своята трета бременност с...

Иги Азалия показа сина си

Иги Азалия, която преди няколко месеца изненада феновете...

Няма коментари към тази новина !

*}