Сандра Бълок се допитва до психолог за „Бандата на Оушън

31.03.2017 14:12 | Видян 1779 пъти

Сандра Бълок се допитва до психолог за „Бандата на Оушън

Носителката на „Оскар” Сандра Бълок нае психолог за сета на дамския римейк на „Бандата на Оушън”. Освен като главно действащо лице в ролята на Деби Оушън, актрисата служи и като продуцент на проекта, пише monitor.bg.

За да бъдат завършени снимките навреме, тя се доверила на терапевт, който да предотврати евентуални словесни нападки между основно женския каст на филма.

Под ръководството на Бълок „перфектния” план за банков обир ще изпълняват Кейт Бланшет, Хелена Бонам Картър, Ан Хатауей, Риана, Сара Полсън, Минди Калинг и Дакота Фанинг.

С участие във филма ще се разпишат и други красавици, сред които Адриана Лима, Кендъл Дженър и Ким Кардашиан. Камео участие ще има и Мат Деймън, който скочи в кожата на наивния наследник на родители крадци в оригиналната трилогия „Бандата на Оушън”.

За завръщането на героя му Линъс Колдуел в римейка, актьорът обещава: „Определено ще бъде много забавно”. Режисьор е Гари Рос, а Стивън Содърбърг и Джордж Клуни са сред продуцентите на проекта, който се очаква да излезе по кината през юни 2018 г.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !