Митовски кани Стив Бушеми в „Ускорение”

21.03.2017 09:40 | Видян 2020 пъти

Митовски кани Стив Бушеми в „Ускорение”

Носителят на „Златен глобус” Стив Бушеми е сред вносните звезди, с които екипът на Димитър Митовски преговаря за главна роля в „Ускорение”, научи „Монитор”.

Бушеми има зад гърба си знакови роли в хитови сериали на HBO, като „Семейство Сопрано”, а демоничното му превъплъщение в кмет на Атлантик сити по време на сухия режим в „Престъпна империя” му донесе две номинации за „Еми”.

Очаква се снимките на криминалето на Нова тв да стартират в началото на лятото, а сред алтернативните кандидатури за значката на агент на ФБР са още големият Тим Рот и Венсан Касел.

Митовски сравнява сюжета на сериала със съвременна версия на легендарния „Октопод” и съвсем скоро ще го пренесе на терен като копродукция между Франция, България, Италия и Израел. Зад реализацията на амбициозния проект стоят част от най-големите медийни и кинокомпании в тези държави, като партньор за територията на Ботуша е Mediaset на Силвио Берлускони.

В екранното си приключение режисьорът ще бъде подкрепен и от продуцента Нeсим Хасон, който има дългогодишен опит в реализацията и дистрибуцията на много успешни холивудски продукции. Хасон е и член на журито, което определя носителите на най-престижните телевизионни награди “Еми”.

Междувременно стана ясно, че след успеха на „Откраднат живот” компанията на Евтим Милошев и Любо Нейков Dream Team ще прави за Нова тв криминална поредица. Работното й заглавие е „Дяволското гърло”, а мистериите в сюжета ще се разплитат сред красотите на Родопите. Премиерата на първия сезон ще бъде през есента.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !