Златка и Миро работят за второ бебе

17.03.2017 10:19 | Видян 2628 пъти

Златка и Миро работят за второ бебе

„Искам да си имам и момиченце! Мечта ми е и ще бъда още по-щастлива, ако Миро — младши си има сестричка”, каза Златка Димитрова. Тя и любимия й Миро вече мислят върху идеята за ново бебе, но засега брюнетката си е дала време, докато поотрасне още малко синът й. Отличената за майка на годината моделка, не крие, че си мечтае да го сюрпризира със сестричка.

Бебето вече е на 5 месеца, но Златка все още не може да се наспива нормално. „Спя по 5-6 часа. Все не мога да си доспя. Буди се всяка нощ за храна, но скоро ще си регулира режима, като при всички деца. Вече му никнат и първите зъбки и определено не е от спящите бебета. Калявам го с разходки из Южния парк най-вече, а като се стопли времето, ще е още по-хубаво.
Уморена съм, но щастлива и удовлетворена”, споделя още моделката, пише България днес. Златка добавя, че малкият Миро не си пада по биберона и отстраняването му няма да е голям проблем. Двамата с мъжа й често ходят заедно по консултации, като той неотлъчно е до нея в такива моменти.

За мода и клипове, моделката все по-рядко се сеща. „Приоритетите с годините стават съвсем други. Снимането в клипове, моделството и публичните изяви като цяло не ми липсват. Всичко е с времето си. И без това с таткото Миро сме домошари и това не ни пречи”, споделя още Златка Димитрова.

Въпреки това майката успешно съвместява грижите за семейството си, контактите с приятели, фитнеса и благотворителната дейност.

„Бебето вече си е малко човече, усеща нещата, усмихва се. Бащата също е добре и се грижи за нас по чудесен начин. Да сме живи и здрави, Божа работа е след време да се увеличим с още едно малко човече”, споделя по този повод Злати.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !