Джордж Майкъл завещал дома си на сестра си

13.03.2017 14:25 | Видян 1588 пъти

Джордж Майкъл завещал дома си на сестра си

Попиконата Джордж Майкъл завеща дома си в северен Лондон на стойност над 11 милиона евро на най-малката си сестра – Мелани Панайоту. Певецът, който почина навръх Коледа, винаги е бил близък с нея, като именно тя била неотлъчно до него във възхода на славата му. „Мелани обожаваше къщата в Хайгейт, една от първите, които той купи. Двамата прекараха чудесни времена там и домът има специално място в сърцето й”, разкри източник пред в. "Сън", пише в. Монитор. След вестта за смъртта на Майкъл Панайоту се преместила в лондонската къща, откъдето заедно с други членове на семейството организира погребението.

По-голямата сестра на певеца също е част от завещанието му, според което състоянието му възлиза на близо 100 милиона евро. На въпроса защо приятелят на звездата Фади Фауаз е изолиран от приготовленията за изпращането му, Андрос Джорджиу – братовчед на Майкъл, категорично отговаря, че фотографът на свободна практика никога не е бил част от семейството. Близките на Джордж останали разочаровани, че Фауаз не се свързал с тях, след като намерил любимия си мъртъв. "Фади изчезна след смъртта на Джордж. Двамата просто имаха споразумение. Джордж му плащаше месечна издръжка в размер на 11,4 хиляди евро. Не очаквам да видя Фади в завещанието”, допълни още Джорджиу.

Погребението на Майкъл ще се проведе тази седмица, а роднините на звездата призовават феновете му да не присъстват. "Знам, че много от вас биха искали да са там и да могат да се сбогуват с него. Моля, позволете той да бъде положен в покой с възможно най-много уважение и достойнство", моли Андрос. Изпълнителят на Freedom ще бъде положен в гробището "Хайгейт" в Лондон, до своята майка Лесли, която почина през 1997 г.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !