Странни татуировки – причината за раздялата на Бранджелина?

13.03.2017 13:18 | Видян 1895 пъти

Странни татуировки – причината за раздялата на Бранджелина?

Холивудската звезда Анджелина Джоли публикува снимка, на която се вижда, че има странна нова татуировка. Актрисата пояснява, че си я е направила в Камбоджа миналата година. На снимката се вижда, че автор на татуса е известният художник на татуировки Ajarn Noo Kanpai.

Мъжът се нарича тайски монах. Той признава пред Daily Mail, че за извършването на ритуалните надписи е специално извикан от Банкок в Сием Реап в Камбоджа, където тогава са се провеждали снимките на филма на Джоли „Първо убиха баща ми“.

По думите на монаха, Джоли го е помолила да ѝ направи три специални татуировки, които притежават енергийна връзка с нейния съпруг.

Мистичните рисунки се нанасят с помощта на хирургична игла, която позволява да се постигне по-голяма точност на изображението. Освен това, тази процедура се счита за твърде болезнена, отбелязва изданието.

Подобни рисунки на тайския тату майстор има и Брад Пит. Процедурата е била направена през февруари миналата година, а през септември двойката се раздели.

Мнозина считат, че отчасти вина имат неизвестните опасни символи по телата на съпрузите.

Самата Анджелина винаги е обичала бодиарта и е натрупала над 15 татуировки от времето, когато е била тийнейджърка.

В момента Пит и Джоли се намират в трудна битка за придобиване на родителските права над шестте им деца.

Говори се, че актрисата се чувствала обидена, след като научила, че съпругът ѝ е подновил добрите си отношения с бившата си жена Дженифър Анистън и сега доста често водят писмена кореспонденция, пише tialoto.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !