Майката на Селена Гомез не одобрява The Weeknd

08.03.2017 17:46 | Видян 1368 пъти

Майката на Селена Гомез не одобрява The Weeknd

Романът между Селена Гомез и рапъра The Weeknd, чието истинско име е Абел Маконен Тесфайе стана досотяние на широката общественост в началото на годината. Този факт не зарадва особено майката на певицата Манди Тийфи. Двете са много близки и Селена през цялото време на пребиваването си в рехабилитационния център бе подкрепяна от майка си.

„Въпреки че Манди смята, че рапърът се отнася уважително към дъщеря й, тя се съмнява, че той ще й окаже благотворно влияние. Според нея и според близките приятелки на Селена в обкръжението й трябва да има само позитивни хора, както и емоционално здрави“, сподели източник, близък до семейството на Гомез.

Манди Тийфи се притеснява, че дъщеря й изкарва ежедневно в компанията на новия си приятел, а от своя страна той по-скоро я използва, за да забрави по-бързо предишната си приятелка Бела Хадид. Бела и The Weeknd се разделиха през ноември миналата година, но според близките им чувствата между тях все още не са затихнали.

Въпреки че Селена и Абел са заедно от януари, двамата вече успяха да направят съвместна почивка в Италия. Според някои двмата са проявявали интерес един към друг още докато Тесфайе е бил в отношения с Бела Хадид. Нищо чудно, че майката на Селена се опасява, че и с нея може да се случи същото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Слави: Измама с моето име, не...

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че...

Орлин ударно изрусен

Орлин Павлов, който явно белее, откак мина 40 г., ударно...

Няма коментари към тази новина !

*}