Обрали дома на Джон Тери докато бил на ски в Дубай

06.03.2017 13:01 | Видян 756 пъти

Обрали дома на Джон Тери докато бил на ски в Дубай

Крадци са обрали дома на футболната икона на Челси Джон Тери, след като са разбрали по публикувани снимки в социалните мрежи, че Тери и съпругата му отсъстват, тъй като са във ваканция, съобщава вестник "Сън".

Източникът на изданието уточнява, че много от откраднатите вещи са били известни на широката публика от снимки, които Тери и жена му са качили преди това в профил в социалната мрежа инстаграм. Семейството е потвърдило, че предишния уикенд е било на ски-ваканция в новоизграден курорт в Дубай (ОАЕ). Тогава се е случил и инцидентът- миналата събота в дома на играча в елитен район на графство Съри.

Имението на звездата се състои от 10 спални, домашен кино-салон с 34 места, подземен аквариум. То е купено за 5 милиона паунда през 2014-а година от известния голф-играч Колин Монтгомъри.

Нападателите са успели незнайно как да обезвредят охранителната система на дома.
Джон Тери и жена му Тони Тери били изключително потресени, научавайки за изчезването на ценните предмети, части от интериора, всичко на стойност хиляди паунди. Футболист е наел допълнителна служба за безопасност, която да следи къщата му след случилото се, пише sportal.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !