Д-р Василев напуска Откраднат живот

02.03.2017 12:39 | Видян 2458 пъти

Д-р Василев напуска Откраднат живот

Слухът, че д-р Василев напуска „Откраднат живот“ хвърли в смут феновете на сериала. Актьорът Александър Алексиев, който вече две сезона изпълнява главната роля в сапунката на Нова тв, се бил изморил от нея и искал да се развива в съвсем различна насока – издадоха запознати. Според „Уикенд“ той предпочитал големия екран пред малкия.

Напоследък не може да се види премиера на родна кинопродукция, в която не участва Александър Алексиев – отбелязва изданието. Младият актьор с диплома от Ню Йорк има роли и в пожъналия успех български филм на Зорница София „Воевода“, и в биографичната лента за Леа Иванова „Пеещите обувки, негова е главната роля и във „Възвишение“, чиято премиера предстои.

Запознати издават пред „Уикенд“, че от всички нови български филми, които ще бъдат пуснати по кината тази година, само два са без участието на д-р Василев от „Откраднат живот“. При цялата тази заетост синът на известния актьор Стоян Алексиев, който в сериала играе ролята на проф. Генадиев, се бил изморил от докторската поредица, която на фона на киноангажиментите му била с доста по-скромен авторитет сред колегите ми, а в същото време му отнемал страшно много време.

„Този сериал може да има зрителски успех, но на практика си е сапунка. Кой актьор иска да участва в сапунка, ако може да се снима в стойностни кинопродукции?“ – задават категоричен въпрос колеги на Алексиев-младши.
Самият той досега не си е позволил нито една лоша дума за „Откраднат живот“, нито за ролята си в него. Сред колегите му обаче се говори, че имал много по-големи амбиции от това да блести на малкия екран.

„Той иска сложни роли, д-р Василев вече не е предизвикателство за него“ – твърдят други актьори. Именно затова се очаква в най-скоро време неговият герой да изчезне от историята в „Откраднат живот“ и то не сам , а с половинката си – д-р Биляна Захариева, чиято роля се изпълнява от младата актриса Радина Думанян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !