Актьорът Дарин Ангелов стана Татко на годината

24.02.2017 15:49 | Видян 1569 пъти

Актьорът Дарин Ангелов стана Татко на годината

Актьорът Дарин Ангелов получи призът за „Татко на годината”. Отличието му бе връчено от бизнесмена Николай Младжов на изискана церемония в столичната галерия Нирвана. Ангелов се сдоби с дъщеричка в края на месец юни миналата година , а заедно със съпругата му Антония я кръстиха на него – Дария. „Благодарни сме на Бог и съдбата, че ни предоставиха точно тази малка принцеса да бъде наша рожба. Ежеминутно ни изненадва и ни прави толкова щастливи и усмихнати“, коментира наскоро пред „Монитор” звездата.

Събитието „Татко на годината” се организира за четвърта поредна година у нас от „Асоциациятана брюнетките в България”. Освен Ангелов, за когото се пошегуваха, че до последно изпитвал страх да не разменят детенцето му, както прави героят му в „Откраднат живот”, с титлата „Татко на годината” могат да се похвалят още д-р Милен Врабевски, метеоролога Захари Недялков, Калин Учиндолски и Део, който не успя да присъства на церемонията.

Сред миналогодишните носители на приза са Ники Кънчев, Дичо, отец Иван и отец Григорий от Нови Хан, д-р Валентин Павлов, фронтменът на „Конкурент” Емил Анчев, актьорът Николай Николаев - Бате Николай и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !