Д-р Енчев показа дъщеря си

13.02.2017 10:50 | Видян 3525 пъти

Д-р Енчев показа дъщеря си

Под засилени мерки за сигурност, които обаче се пропукаха пред ловките папараци на ПИК, премина изписването на новородената дъщеричка на пластичния хирург Ангел Енчев и Теди Велинова вчера. Известният лекар се сдоби и с наследничка на 6 февруари в 10.40 ч. Велинова роди със секцио в болница "Надежда", като само минути по-късно гордият татко направи и официалната Фейсбук-премиера на малката София Енчева с кадър от родилната зала.

Енчеви - баща и син пристигнаха в болницата близо час преди изписването. Старши се появи изтупан в официален костюм и с огромен букет бели рози в ръка, докато наследникът му Филип кръжеше около него с букет от розови балони, каквито прилягат на момиче.

3-годишният батко едва изтрая във фоайето на елитната клиника да се появят майка му и сестра му. А когато това се случи, детето толкова ентусиазирано започна да повтаря на висок глас "София, София, София...", че семейният фотограф се затрудни в увековечаването на вече 4-членната фамилия, заради подскачащото около сестричката си момче.

Бившият модел Теди Велинова демонстрира топ форма само седем дни след раждането. Пред болницата семейството бе очаквано от белия "Мерцедес" GLS, който наскоро хирургът купи на половинката си. За сигурността на колоритната двойка и двете им деца бдяха двама охранители. Те доближиха джипа точно до централния вход на клиниката, а майката с бебето на ръце притича за секунди и се скри зад тъмните стъкла.


Снимки: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !