Бивше гадже на Тейлър Суифт проговори за връзката им

10.02.2017 15:47 | Видян 1644 пъти

Бивше гадже на Тейлър Суифт проговори за връзката им

Докато бяха заедно, Том Хидълстън и Тейлър Суифт непрекъснато бяха преследвани от папараци, предава fakti.bg. Сега за първи път британският актьор проговори за връзката си с американската певица, заявявайки, че отношенията им са били напълно истински. Двамата имаха бурна, но кратка връзка, продължила едва три месеца. През този летен роман всеки от тях запозна партньора си със семейството си, което в началото изглеждаше като на връзка, която ще устои на времето.

В същото време двамата бяха непрекъснато заедно и мнозина се усъмниха, че отношенията им са просто рекламен трик. Дали това е причината за раздялата им през септември миналата година, така и не става ясно. Тейлър и Том така и не коментираха раздялата.„Тейлър е невероятна жена. Тя е щедра, мила, очарователна. Прекарвахме си добре заедно. Разбира се, че нещата помежду ни бяха истински“, казва Хидълстън и добавя, че във всяка връзка е нужно да се полагат усилия. Още повече, ако е „на показ“.

За прословутата тениска с надпис „I love T.S.“, с която беше забелязан на годишното парти за 4 юли, организирано от Тейлър Суифт, Том обяснява, че я е облякъл на шега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !