Пайнера заби Галена: За мен ти си никоя!

23.01.2017 10:54 | Видян 2473 пъти

Пайнера заби Галена: За мен ти си никоя!

Шефовете на Галена от фирма Пайнер отново показаха пренебрежителното си отношение към певицата. Преди ден тя отпразнува 13 години на музикалната сцена. Феновете й научиха за този празник от страницата на певицата в социалната мрежа, където звездата публикува супреска торта и мило послание към тях:

„13 години, в които дори в най-смелите си мечти не съм си представяла, че мога да получа и да изпитам толкова много любов! 13 години, в които дори за секунда не съм спряла да усещам вашата подкрепа! 13 години, в които доказахте, че сте най-верните, най-прекрасните, най-истинските фенове. Благодаря за всяка частичка обич, която оставихте в сърцето ми! За всеки блясък на щастие, с който ме зареждахте при всяка наша среща! Никога не забравяйте, че вие сте моята най-голяма награда и че най-доброто предстои...“

През целия ден по телевизия „Планета“ не се завъртя нито един поздрав за Галена, не пуснаха и нито един неин клип, алармираха възмутени почитатели на певицата. „Сякаш Галена не е певица в тази фирма, все едно не съществува“, гневяха се феновете. Само няколко дни по-рано Преслава също е отбелязала своите 13 години кариера, а същата телевизия не спря през целия ден да го напомня на зрителите, пише хотарена. Говори се, че след скандала около миналогодишните награди на "Планета" Митко Пайнера не искал и да чува за Галена, която бойкотира церемонията и разжужа кошера на чалгаджийките. Той не можел да преглътне и факта, че Галена е финансово независима и винаги е казвала, че пее за удоволствие, а не за пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Слави: Измама с моето име, не...

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че...

Орлин ударно изрусен

Орлин Павлов, който явно белее, откак мина 40 г., ударно...

Няма коментари към тази новина !

*}