Най-ексцентричните постъпки и изказвания на Доналд Тръмп

04.01.2017 16:46 | Видян 1930 пъти

Най-ексцентричните постъпки и изказвания на Доналд Тръмп

През 2011 г Тръмп показа пред медиите новия си „Боинг“ за 100 милиона долара. В него има спалня и баня, която е покрита изцяло в злато, включително и тоалетната.

През 2012 г, когато датски таблоид публикува снимки на Кейт Мидълтън, на които тя е топлес, изказването на Тръмп по темата беше: „Защо й трябваше да се пече гола – само себе си може да обвинява за това. Никой нямаше да я снима и да изкара пари от това, ако не се беше съблякла.“ Тръмп не споменава факта, че Мидълтън се е намирала в частна собственост и е можела да прави каквото си поиска.

Тръмп е ценител на женската красота и не е свикнал да му отказват. Той неведнъж е заявявал: „Жените сами се бият за мен.“ Но всяко правило си има изключение – като актрисата Салма Хайек. Тя му отказва. Причината да откаже да вечеря с него не е една: тя не само, че не го харесва, но към момента е имала вече сериозни отношения с друг мъж. Бъдещият президент се обидил толкова, че платил за статия в таблоида National Enquirer, в която разказал, че Салма Хайек сама искала да излезе с него, а той й отказал, защото била твърде ниска.

Тръмп е известен и с обидните си изказвания по адрес на жените. Например: „Ако Хилъри Клинтън не може да удовлетвори мъжа си, какво ни кара да мислим, че може да удовлетвори цяла Америка?“


Тръмп е обидчив мъж и доста педантичен. През 2009 г Тимати О'Брайън, известен журналист, сътрудник на The New York Times, издаде книга „Нацията Тръмп: изкуството да бъдеш Доналд“. Позовавайки е на източниците си (те били три и всички излизали с една и съща информация), той казва, че състоянието на Тръмп не възлиза на повече от 250 милиона долара. Това предизвикало гнева на главния герой на книгата и чрез адвокатите си подал иск, заявявайки, че информацията е лъжлива и че състоянието му възлиза на 5 милиарда долара. Именно на тази сума той оценил претенциите си към О'Брайън, но в съда, разбира се, е загубил делото. Вероятно Тръмп се е обидил повече от характеристиката за него: „Той е останал 7-годишно дете, което може да очарова в лична комуникация, но в същото време е доста недисциплиниран – както емоционално, така и интелектуално, но и финансово и публично. Той е нарцис – във всяка секунда той е обсебен от собствения си живот и от нищо друго.“
източник: elle.bg 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !