Арнолд Шварценегер взима мястото на Тръмп

04.01.2017 09:31 | Видян 2027 пъти

Арнолд Шварценегер взима мястото на Тръмп

Когато Доналд Тръмп беше водещ на популярното американско предаване „Стажантът“, той елиминираше участници с превърналата се вече култова реплика „Уволнен си!“. След като милиардерът беше избран за следващ американски президент постът му в предаването има нов собственик, пише 24 часа. Това е не кой да е, а бившият губернатор на Калифорния и екшън-герой номер едно Арнолд Шварценегер.

Той обаче променя репликата на Тръмп, която вече звучи така: „Ти си терминиран!“ (You're Terminated!), заигравайки се с емблематичния филм с негово участие „Терминатор“. Шварценегер направи дебюта на новата реплика в първия епизод на предаването, в което участници този път са известни личности.

„Първият път не беше лесно. Но вече знаете репликата и звездите знаят какво да очакват. Поемете риск, спечелете всичко“, написа в „Туитър“ бившият културист. Новият осми сезон на „Стажантът“ събира на едно място известни личности като певецът Бой Джордж и боксьорът Лайла Али, карайки ги да изпълняват свързани с бизнеса предизвикателства, чийто успех ще бъде оценяван от Шварценегер.

Макар и вече да не е водещ, Тръмп остава изпълнителен продуцент на предаването, а името му ще бъде изписвано във финалните надписи. Все още не е известно дали новият стопанин на Белия дом ще получава хонорари за излъчените епизоди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !