Ася Капчикова проговори за новото гадже

29.12.2016 10:29 | Видян 1835 пъти

Ася Капчикова проговори за новото гадже

Актуалната носителка на титлата Мис Плеймейт – Ася Капчикова, имала мъж до себе си, но той не бил известен.

„Не е известен, обикновено момче е. Чувствам се щастлива. Принципно искам да го запазя за себе си, но ние не се крием, така че започнаха да излизат някакви неща за нас. А и хората започнаха да ме питат. Според мен любовта трябва да се пази, защото хората имат навика да изпращат отрицателна енергия. Не всеки се радва на чуждото щастие. Аз съм абсолютно положителен човек и с усмивка приемам нещата, макар че понякога много се изморявам от тази популярност и публичност. Иска ми се да имам време за себе си и да се слея с тълпата, но не ми се получава. Много е различен, досега не е имало такъв човек в живота ми. Може би наистина съм намерила човека с голямо Ч“, разказва Ася пред „България Днес“.

Тя обаче е категорична, че сватба не се задава и е насочила усилия към кариерата си. След излизането от шоуто „Фермата“ тя заяви, че ще пуска собствена линия бельо. Капчикова не е зачеркнала напълно бившето си гадже Криско.

„В абсолютно приятелски отношения сме. Поддържаме връзка, но много рядко. Пишем си от време на време. Ние сме големи хора, разделихме се по цивилизован начин и сега си поддържаме приятелски отношения. Никакви други, защото има някакви спекулации“.

Ася не отхвърля възможността да се появи и в друго риалити, след като това лято копа градини.

„Поканиха ме тази година и във VIP Brother, но тогава им отказах. В бъдеще мога много сериозно да се замисля, ако ми хареса хонорарът. Поне съм искрена. Защо не? Аз съм доста интересен човек и мога да покажа много страни от себе си. Никога човек не трябва да е краен в нещо, защото животът е непредсказуем и ни поднася какви ли не ситуации“, откровена е плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !