Юлияна Дончева и Стъки показаха за първи път сина си

27.12.2016 16:04 | Видян 3051 пъти

Юлияна Дончева и Стъки показаха за първи път сина си

Юлияна Дончева и съпругът ѝ Станислав Недков – Стъки, който оглавява родната федерация по ММА, показват за първи път сина си Станислав-младши. Той е дълго чакан и затова родителите му всеки ден благодарят на Господ за най-голямото щастие в живота си.

А дали през новата година няма да ни изненадат и с едно момиченце? „Не, няма да поставям световни рекорди. Достатъчни са ми двамата сина. Стъки пробва да ме убеди от време на време, но не може. Той иска още деца, защото много ги обича. Все пак обаче вече рискът е голям и благодаря на Господ, че имаме нашето дете. Няма да правя повече опити инвитро. Да, имаме още замразени ембриони, но човек трябва да прецени рисковете, а те са огромни на този етап. По-скоро ще чакам внучка. Синът ми вече е на 21 години и когато му дойде времето, съм готова да стана баба“, категорична е Юлияна пред LOVE style.

Наследникът Станислав Джуниър вече е увлечен от спорта на Стъки и дори с татко си вече започнали с тренировките, въпреки че майка му е против. Малкият, без някой да го кара, иска да гледа бокс. Даже веднъж втрещил родителите си, като си сложил чорапи на ръцете, хванал една круша и започнал да я боксира.

Стъки-младши много променил татко си, с когото има силна връзка. „Станислав стана по-мек и благ като човек. И по-отговорен. Изключително грижовен е, даже в повече. Направо трепери над детето. Аз не съм майка орлица, но той е баща орел“, смее се Дончева.

Мъжът ѝ допълва, че синът им ги накарал да се преоткрият и засилил още повече любовта им. „Вече сме истинско пълноценно семейство. Преди бяхме като двама влюбени, които се гледат в очите, а сега вече се оглеждаме в очите на сина ни. Може би, ако не беше детето, щяха да се изчерпят тези взаимоотношения, а той допълни хармонията помежду ни“, доверява Юлияна.

Снимка; LOVE style

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !