Депутатска щерка сваля Пламен

03.01.2008 11:42 | Видян 2976 пъти | Гласували 2

Депутатска щерка сваля Пламен

Дъщеря на депутат от руския парламент поиска ръката на капитана на волейболния ни национал Пламен Константинов, писа Експрес.

Посрещачът е получил предложението като sms. Това разкри самият играч, който обаче не пожела да назове името на смелата дама. Гибона, както е известен волейболистът, бил бомбандиран със съобщения и мейли от негови обожателки от всички краища на света. Такива се получавали и на личната интернет поща на водещата на Тази сутрин по бТВ Анна Цолова, която преди време направи мечешка услуга на капитана, като му пусна обява, че си търси жена.

Конкурсът приключи, време е за решенията, обяви шеговито Пламен, който не веднъж е казвал, че ще се ожени, като се разведе с волейбола.

Вчера Константинов беше обявен за Лице на България за 2007 г. като за него в анкетата на бТВ са гласували над 6 000 души. В класацията той изпревари първия български еврокомисар Меглена Кунева, медиците, прекалали 8 години в либийски затвор, както и бившата първа дама на Франция. Сесилия Саркози, помогнала за тяхното освобождаване. И още Димитър Бербатов, оперната певица Райна Кабаиванска и чалгаджията Азис. Признанието на хората е най-важно за мен, коментира Пламен и обяви, че вече мисли за живота след волейбола.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !