Ицо Стоте манекенки забърса фолк певица

20.12.2016 12:19 | Видян 1185 пъти

Ицо Стоте манекенки забърса фолк певица

В страстни целувки бяха изловени бизнесменът Христо Сираков (Ицо Стоте менекенки) и фолклепевицата Дебора! Снимките, с които "България Днес" разполага, ясно показват, че двамата са опасно близки. Нещо повече - не се притесняват публично да демонстрират близостта си. През годините неколкократно бизнесменът и изпълнителката бяха забърквани в любовна авантюра, но за пръв път се появяват доказателство, че не са си безразлични.

Дебора и Сираков дойдоха отделно на светско парти в популярно столично заведение, но покрай навалицата не се видя дали се тръгват заедно. Фолкпевицата удобно се беше разположила на бара, когато Стоте менекенки с отработена походка се приближи до изкусителната девойка. Щом тя го зърна, очите й мигом светнаха, а лицето й се озари с палава усмивка.

В следващия момент Дебора се метна на врата на известния бохем и сваляч и двамата се целунаха. Интимният момент беше последван от стандартен разговор за живота и бъдещите творчески планове, но хората около тях останаха с впечатлението, че става въпрос за постановка и двамата много добре знаят какво се случва с живота на другия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

iOS 14: Ако вашият iPhone показва...

Apple пусна iOS 14 с редица основни подобрения на...

Първа АГ болница стана на 70 г.

Първа АГ болница в столицата, известна и като Света...

Няма коментари към тази новина !

*}