Преслава печели за сметка на бременните си колежки

20.12.2016 12:01 | Видян 2034 пъти | Гласували 1

Преслава печели за сметка на бременните си колежки

Преслава трайно ще качи хонорара си от 7 на 10 000 лева. Рязкото покачване на цената се дължи на това, че двете й бременни колежки Галена и Джена са имали предварително уговорени участия, които сега Преслава ще трябва да поеме.

След временното оттегляне на Галена от сцената, Преслава остана топ звездата на Пайнер. Интересът към нея рязко се вдигна, а добричлийката не знае къде да огрее по-напред. Невижданият интерес полакоми звездата и нейните продуценти да си поискат космически хонорара от 10 бона. По този начин ще компенсират липсата на финансови постъпления от другите две оборотни певици, които предпочетоха да свият семейно гнездо.

Нейни колежки злословят, че тази сума е непосилна за заведенията и скоро те ще спрат да я канят, Това пък ще се окаже печелившо за останалите певици, които драпат да имат повече участия. Анелия, Деси Слава и Емануела са другите любимки на Пайнера, които в момента пеят срещу 6 хиляди лева. Към Емануела интересът е огромен и тя не поема повече участия до Нова година, пише „ШОУ“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !