Внучката на Стоичков с подарък от Меси, Неймар и Суарес

16.12.2016 15:01 | Видян 1850 пъти

Внучката на Стоичков с подарък от Меси, Неймар и Суарес

Първата внучка на Христо Стоичков получи уникален подарък за раждането си. Малката Миа Кристина се сдоби с фланелка, с подписите на легендите от „Барселона”–Лионел Меси, Неймар и Луис Суаерс.

Малката госпожица се превърна в звезда още с раждането си и от тогава е най-глезеното и обичано бебе във фамилията на Стоичков. Щастливата майка Михаела дори благодари специално на футболистите за жеста, пише 168 часа. Не е ясно, дали подаръкът е в отговор на молба на Стоичков, или по инициатива на звездите от „Барселона”, но е факт, че спортистът е на особена почит в испанския гранд.

Любопитна подробност е, че внучката на Стоичков носи неговата фамилия, а не тази на баща си. И пълното й име е Миа Кристина Айкут Стоичков.

Михаела и съпругът й Айкут Рамадан се запознаха преди малко повече от година, като се говори, че сам Стоичков ги е запознал. Двойката си каза „Да” няколко месеца преди раждането в много тесен кръг.

Булката носеше семпла лятна рокля, а годеникът й къси панталонки, риза и папионка. Двамата станаха родители в края на септември, като Миа се роди в частна клиника, край Маями.

Бебето е най-голямата радост на фамилията, като цялото семейство помага в грижите за нея. Особено баба й Мариана, която я обожава.

„След 28 години на борба, чакане, радости и още много и най-различни емоции и изживявания, смело мога да заявя, че се чувствам максимално доволна от живота си. Щастието ми е двойно, особено сега, когато в мен туптят две сърца”, споделя Михаела Стоичкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !