Кание Уест на среща с Тръмп

14.12.2016 15:37 | Видян 1497 пъти

Кание Уест на среща с Тръмп

В социалната мрежа Туитър за пръв път след публична изолация от един месец, Уест написа: “Исках да се срещна с Тръмп, за да обсъдим мултикултурни въпроси", "Те са свързани с насилието в Чикаго, подкрепа на учителите, модернизиране на учебните програми.", пише eonline.com.

“Чувствам, че е важно да имаме директна комуникация с нашия бъдещ президент, ако наистина искаме промяна.“ Малко преди да влезе в болница Кание изнесе продължителна тирада с политически послания по време на негов концерт в края на ноември. С това той показа, че е политически ангажиран и изразява ясно гражданската си позиция.

“Загрижен съм и разглеждам концепцията за работата на президента по нов начин и ако не отговори на тези принципи, аз ще се кандидатирам за позицията през 2020 г.," извика той пред тълпата.

Към днешна дата, Уест отлага кандидатурата си с още 4 години и туитна "# 2024 г." След кратката среща, между Кание и Тръмп в Тръмп Тауър, рапърът отговори на множеството въпроси на пресата. Когато беше попитан за позициите си, Тръмп само припомни за личните им отношения: "Ние сме приятели от дълго време. Обсъдихме нещата от живота."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !