Грандиозно новогодишно парти в хотел Dedeman Princess Sofia с Миро и Анелия

02.01.2009 18:00 | Видян 14142 пъти | Гласували 1

Грандиозно новогодишно парти в хотел Dedeman Princess Sofia с Миро и Анелия

На 31.12.2008 новогодишната нощ в хотел Dedeman Princess Sofia изненада гостите си с уникална програма с участието на Миро и Анелия.

По време на Новогодишното звездно шоу, организирано от една от най-креативните рекламни агенции “A TEAM”, Миро провокира фенките си, като направи дует с две от тях. Те се справиха блестящо и получиха заслужен подарък - последния албум на певеца с персонално пожелание и автограф.

Миро направи едно наистина грандиозно парти заедно с балета си. Междувременно трябваше да се включи с няколко свои изпълнения и в Новогишния концерт на площад  Батенберг.  След като се върна в Dedeman Princess, Миро продължи  шоуто, този път заедно с Анелия. Тя пък стана орисница на млада двойка, която се сгоди в новогодишната вечер.

Празничното меню на хотел Dedeman Princess Sofia можеше да задоволи и най-претенциозните гости. Кулинарната фиеста включваше букет от авторски салати, морски дарове, френски сирена и неустоими сладки изкушения . Основното ястие  - „Дует от телешки медальон и филета от печена пуйка с конфи от картофи, сос от мащерка и глазирани кестени” впечатли най-изисканите гурме вкусове на празнуващите.

Голямо вълнение сред гостите предизвика новогодишната томбола, организирана от Dedeman Princess Sofia. Късметлиите спечелиха едноседмични екскурзии в Анталия, Кападокия, Бодрум и Истанбул. Те ще бъдат настанени в хотели от веригата Dedeman Princess. На някои щастливци се падна яхтен уикенд, осигурен от „Венид яхт” и „Марина Диневи”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !