Тупалката се развежда след 2 години брак

08.12.2016 16:01 | Видян 2844 пъти

Тупалката се развежда след 2 години брак

 Тупалката на фолка Илиян се развежда със съпругата си - балерината Камелия. Изпълнителят на "Пайнер" потвърди новината и заяви, че двамата в момента са в приятелски отношения, пише "Телеграф". "Да, истина е. С Камелия се разделихме, но ако някой търси скандал или обиди, няма как да ги открие при нас. В прекрасни отношения сме, защото за нас е важно детенцето ни да расте с мама и тате, без значение дали живеем под един покрив или не", обясни Илиян.

"Имали сме прекрасни моменти заедно, но живеем в 21-ви век и мисля, че това не е нищо ненормално. Разделяме се, но оставаме приятели", допълни певецът. Като причина за раздялата той изтъкна, че двамата "не си прасват просто".

Илиян и Камелия вдигнаха луда морска сватба преди 2 години в Слънчев бряг. Двамата изживяха бурна връзка, плод на която е 3-годишният им син Ицоп. Новината, че девойката се развежда изненада всички, тй като те постоянно бяха заедно и демонстрираха любовта си. Илиян е решен да се посвети на кариерата си и готви ударен хит, споделят негови познати. Камелия пък се завърна в балета, където работеше преди да стане г-жа Бойдева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !