Гери-Никол хакна Емил Конрад

07.12.2016 15:07 | Видян 1695 пъти

Гери-Никол хакна Емил Конрад

Поп старлетката Гери-Никол свали от YouTube клип, в който Емил Конрад коментира с безпощаден сърказъм новия й сингъл „Готина и луда”. В него едва навършилата пълнолетие девойка отново звучи като демо версия на Риана, а текста чупи тъпомера с „екзистенциалния” въпрос в рефрена „Яката дупара кой ще я бара?”, пише "Монитор". Това, разбира се повелява нова порция щедро тресящи се задни части, а златистите прашки на варненката не оставят много на въображението – точно колкото да възбуди интереса на СЕМ отново след „Момиче като мен”.

 Премиерата на парчето бе завчера в късните часове и Конрад е реагирал моментално на „интелектуалния” въпрос, който несъмнено ще подейства „възпитателно” на децата във фен базата на Гери-Никол. „На някой не му харесва да коментирам видеата.”, написа популярния влогър под скрийншот, от който става ясно, че монолога му е хакнат от певицата с цел защита на авторски права. Само за няколко часа клипчето на Конрад е генерирало над 30 000 гледания, а във Фейсбук любимеца на тийнейджърите уточни, че щом Гери-Никол не иска това видео да съществува, той няма да го качва.

Часове след дебюта си „Готина и луда” превъзбуди духовете и предизвика предимно негативни коментари. „Това някакъв нов вид чалга ли е? Млада мацка пее за "яка дупара, кой ще я бара" и още няколко гениални рими...”, „ Та тая си възпява г*за в цялата песен. В чалгата могат да и дашат прахта само в простотията и разврат.” и „Това песен ли бе, или стихотворение”, са само част от по-обраните мнения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Няма коментари към тази новина !