Дичо вече с бастун

07.12.2016 14:52 | Видян 1956 пъти

Дичо вече с бастун

Дичо пострадал сериозно по време на мач и разкъсал ахилесовото сухожилие, а след броени часове го чакали снимките на клип, пише "Монитор". Той и бандата му записвали парчето „Дух“ в пещера. За да успее, отишъл в болница, били му инжекция и куцук - куцук с бастунче слязъл под земята. Естествено във видеото това не си личи, понеже известният певец е печен тип и казва, че всеки артист умее да стиска зъби в подобни моменти.

Песента е част от саундтрака на филма „Пазителите“ с режисьор Георги Врабчев, където Дичо играе една от главните роли. „Първият епизод ще има премиера скоро и може би ще се превърне сериал, като така ще се окаже, че аз съм главния актьор най-после“, заяви доволно той в предаването „Преди обед“ по bTV.

Той играе Ангел, дясната ръка на богат иманяр и събира скъпите артефакти за шефа, дори когато се налага и с куршуми. В началото на януари Дичо смята да пусне новия си албум „Дух“ по едноименната песен, който ще съдържа 18 парчета.

Певецът издаде още, че в сюжета на филма на фокус е златната колесница на Александър Македонски, която иманярите още търсят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !