Емилия: Децата ми нямат нищо общо с мъжа ми

21.11.2016 16:24 | Видян 2284 пъти

Емилия: Децата ми нямат нищо общо с мъжа ми

След раждането на дъщеря си Мира, фолкпевицата Емилия споделя, че се чувства много по-осъзната, разумна и помъдряла, пише tialoto.bg. „По-спокойна съм“, казва тя пред bTV и допълва, че единствено се чувства недоспала.

Все по-често вижда усмивката на малката, която по думите ѝ, била много спокойно бебе. Самото име го избрала тя, тъй като Коко е надделял за името на Иван – първия им син. Този път двамата са се колебаели между имената Ана, Мира и Елена. Третият вариант е свързан със срещата ѝ с Елена Паришева, чийто корем погалва, докато тя е била бременна и пожелава и тя да има второ дете.

„Усещам, че Иван ми се изплъзва. Много е самостоятелен. – разказва още поп дивата и допълва, че това не я притеснява, тъй като се опитва да приема нещата много спокойно.Що се отнася до това какъв баща е Коко Динев, Емилия обяснява, че той не е от татковците, които изразяват чувствата си, разговаряйки с бебето.

И докато по време на първата ѝ бременност Емилия не спира медийните си участия, този път тя спира с всякаква показност.

„Когато бях бременна с Иван гледах да не отсъствам от сцената и да не отказвам интервюта. Сега съм на такъв етап от живота си, че нямам нужда от толкова показност. Не се страхувам, че ще загубя кариерата си. Не се страхувам от нищо, освен за децата си.“, отбелязва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !