Марк Антъни целува Джей Ло на сцената

21.11.2016 12:13 | Видян 2325 пъти

Марк Антъни целува Джей Ло на сцената

Марк Антъни и съпругата му Шанън Де Лима са се разделили, пише E! News. Двойката се венча през 2014 година, като това е трети брак за певеца. Преди това той бе женен за Даяна Торес, от която има двама сина – Крисчън и Райън и за Дженифър Лопес, майка на близнаците му Макс и Еме.

Новината за раздялата на Антъни и Шанън е доста изненадваща, тъй като двамата изглеждаха много влюбени и през септември тя постна доста мило съобщение в мрежата по повод 48-ия рожден ден на съпруга си.

„Благодаря ти, че споделяш живота си с мен и затова, че си най-добрият съпруг и приятел, за когото някой може да мечтае“, написа тогава Де Лима.

Изглежда Антъни не страда от факта, че двамата с половинката му вече не са заедно. По-рано тази седмица той шокира феновете като нацелува страстно бившата си Дженифър Лопес на сцената по време на Латинските награди „Грами“. Двойката изпълни заедно песента „Olvídame y Pega la Vuelta“, а бившата му законна половинка му връчи наградата „Човек на годината“.

Въпреки развода си Лопес и Антъни останаха близки приятели и дори продължиха работата си в музикален план заедно. Дженифър винаги е говорила с уважение и любов за експоловинката си, а тези дни призна, че обожава да пее с него.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !