Лили Иванова с парфюма на Кейт за 6 бона

21.11.2016 11:58 | Видян 2574 пъти

Лили Иванова с парфюма на Кейт за 6 бона

Естрадната ни прима Лили Иванова за пореден път доказа, че не се задоволява с нищо, различно от най-доброто. Певицата винаги е била ценител на произведенията на изкуството във всяка сфера, а на модния й стил могат да й завидят колежки с половин век по-млади. Освен към скъпите дрехи и накити, Лили има силно изразена страст към луксозните парфюми, които довършват нейната звездна аура.

Най-новата мания на Иванова е една истинска скъпоценност в шишенце от 100 мл. Парфюмът се казва "Роха", а стойността му за флакон е 3000 евро. Това е любимият аромат на Лейди Гага, Кейт Мидълтът и куп жени на арабски шейхове. От скоро екзотичното ухание може да бъде усетено и върху нашата топ звезда.

Както знаем, Лили Иванова има куп спонсори и меценати, котио не само финансират нейните проекти, но и я затрупват с куп лусозни подаръци. Същият е случая и с тузарския парфюм, който й е бил подарен от неин огромен фен със солидни финансови възможности. Певицата определено е останала очарована от жеста, защото именно ароматите са слабото й място.

В ароматът на "Роха" са съчетани десетки първични и вторични нокти по такъв неповторим начин, че да омаят едни от най-видните представителки на нежния пол в света. Освен скъпоценната течност, шишенцето и опаковката също са истинск произведение на изкуството, създадено ръчно в Англия, пише Уикенд.       

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Няма коментари към тази новина !