Черната Златка свали дрехите след раждането

19.11.2016 12:29 | Видян 2898 пъти

Черната Златка свали дрехите след раждането

Плаймейтката Златка Димитрова, която стана горда майка на първородния си син Миро преди около месец, реши да покаже секси форма на последователите си в социалната мрежа.

Тя се е щракнала срещу огледалото и сякаш като мащехата от приказката за Снежанка го пита: "Огледалце, огледалце от стената, кажи коя е най-красива на Земята?". Какво отговаря огледалото остава да гадаем, но това, което се вижда е, че Златка влиза в старата си форма с доста бързи темпове.

Но няма как да подминем баджаците, които са доста закръглени от външната страна, а от вътрешната провиснали. Това не е укор, а само констатация, защото малко мамчета могат да се похвалят толкова бързо възстановяване. Явно моделката полага сериозни усилия.

Само седмица след раждането Злати се похвали, че е свалила 12 килограма от теглото си и публикува кадър с пластичния хирург д-р Енчев. Вероятно е Димитрова да е потърсила консултациите му, за да може да постегне увисналите участъци по тялото си, които дори и с часове във фитнес залата няма да успее да прибере за кратко време.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !