Правят тайно парти за рождения ден на Мира

25.12.2008 11:20 | Видян 5427 пъти

Правят тайно парти за рождения ден на Мира

Приятелките на фолкзвездата на Сънни мюзик - Мира я изненадаха за 25-ия рожден ден с голям купон в дома й в Стара Загора. Изпълнителката на „Дай ми, дай” решила да си почива, но верните й дружки скришом от нея в съглашение с родителите й, обзавели апартамента й с цветя, гирлянди и играчки и страхотно я изненадали.

Мира се прибрала спокойна след фризьор и едва не изпуснала тортата за семейството си, щом видяла приятелите си. Те я изненадали със страхотно парти. Естествено фолкмузиката преобладавала, а гвоздеят на веселбата бил 5-кратното изпълнение на новото парче на хитмейкърката „Оставете ни на Мира”, което представи в Шоуто на Азис.

Страхотните изненади, подаръци и пожелания не секнали цяла нощ. Някои от девойките продължили еротичната традиция от миналата година и след вибратора, тя който получи за предишния си рожден ден, я зарадвали с белезници с кристали и още куп еротични играчки.

Мира  ще подари нов албум на почитателите си в края на януари. Той ще бъде подплатен също с голяма изненада, която ще разкрие едва тогава.
Междувременно певицата получи покана за турне в Америка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ален Делон е неузнаваем

Френската филмова легенда Ален Делон беше смятан за един...

Смях: Ма то тука е Варна уе чуек

Преди години по новините се въртеше едно прословуто...

Няма коментари към тази новина !