„Модел на греха“ на Крум постави рекорд в ефира на Радио Романтика

25.12.2008 11:00 | Видян 9874 пъти

„Модел на греха“ на Крум постави рекорд в ефира на Радио Романтика

„Модел на греха“ се превърна в една от най-предпочитаните песни от слушателите в българския радиоефир. Истински пик хитът отбеляза на 16 декември в предаването „Музиката е любов“ по  Романтика. За 15 минути екипът на радиото е получил 11 sms-а, с които слушатели искат да чуят именно песента на Крум.

„Досега сме получавали по 3-4 sms-а за дадена песен, но този път „Модел на греха“ отбеляза рекорд. Ние се стремим да изпълняваме желанията на слушателите възможно най-бързо. От получаването на първия sms до пускането на песента в ефир изминаха 15 минути и за това време калкулирахме 11 нови. Ако бяхме изчакали още няколко минути, сигурно цифрата щеше да нарастне значително. Телефонните номера с поздрави бяха различни и включваха любовни послания, пожелания за рожден ден и поздрави към няколко шумни групи, които се веселяха в същата вечер“, споделя Димитър Геновски, програмен директор на Радио Романтика и водещ в същата вечер на „Музиката е любов“. И допълва: „Получаваме изключително много sms-и в едно предаване, но рядко се случва за толкова кратко време повечето да са насочени към една и съща песен“.
„Много се зарадвах, когато от Радио Романтика се обадиха в офиса на „Ара мюзик“, за да споделят – най-вече, защото хората изживяват празника и любовта си с моята песен“, обяснява Крум.

„Модел на греха“ бързо се утвърди като една от най-харесваните и слушани български песни. Превърна се и в истински клубен хит в цялата страна. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !