Пресила Пресли разкри тъмна страна на Елвис

17.11.2016 16:59 | Видян 2327 пъти

Пресила Пресли разкри тъмна страна на Елвис

Като съпруга на Елвис Пресли установих, че не знам коя съм, аз загубих себе си. Такава изповед направи 71-годишната актриса Присила Пресли в телевизионно шоу.

Тя се запознала с него на 14-годишна възраст, а на 21 години се е омъжила. Според нея ранните им отношения доведоха дотам, че тя е била лишена от младостта.

„Установих, че не знам коя съм. Нямах нормална младост, налагаше се да се адаптирам. Имам пред вид, че живеех неговия живот. Нямах свой живот. Загубих себе си“, откровеничи Присила.

Тя разкри, че Елвис е контролирал всичко, дори как тя се е обличала, ходил е и с нея по магазините. Съответно тя винаги гледала да изглежда добре и никога не е заставала пред него без козметика.

„Той никога не искаше да гледа как се глася, искаше да види крайния резултат“, посочи певицата.

В един момент тя разбра, че трябва нещо да променя в живота си и да потърси себе си: „Когато не бяхме заедно, започнах да се занимавам с танци и разбрах, че жената трябва да има свой живот“, сподели Присила.

В отговор на въпрос вдовицата подчерта, че след раздялата с Елвис двамата си останали близки и дори напуснали, хванати за ръце съдебната зала при развода: „Аз се разведох, не защото не го обичах. Но аз трябваше да разбера този свят“, спомня си тя.

Интервюто не мина и без неизвестните за публиката черти на певеца. „Елвис беше изключително чувствителен човек. Ако го видите на сцената, ставаше ясно какво силно очарование носеше. Беше като див тигър, пуснат на сцената от клетката. В същото време Елвис беше много чувствителен и грижовен. Той беше уязвим, великодушен, невероятно енергичен човек“, разказа Присила Пресли.

Двамата минаха под венчило през 1967 година, а официално се разведоха през 1972 година. През 1968 г. им се роди дъщерята Лиса-Мари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !