Рики Мартин се сгоди за приятеля си

17.11.2016 11:24 | Видян 2132 пъти

Рики Мартин се сгоди за приятеля си

Рики Мартин направи изненадващото признание, че се е сгодил за приятеля си Юван Йосиф.

Това се случи в шоуто на Елън Дедженеръс. “Просто се сгодихме”, разкри изпълнителят и добави, че е бил изключително нервен, когато е задал важния въпрос. “Целият се потях. Бях толкова нервен. Паднах на колене, държейки малката метална кутийка, в която имаше кадифена торбичка и вместо да кажа “Ще се омъжиш ли за мен?”, аз казах: “Имам нещо!” Много зле”, призна Рики.

“Тогава той възкликна “Да”, докато аз продължавах с “Искам да прекарам живота си с теб”, а той просто пипита “Какъв е въпросът? Ще се омъжиш ли за мен?” Това беше”, разказа пред водещата изпълнителят.

Мартин призна, че е на крилете на любовта. Това щастие вече трае една година, но Рики разкри новата си връзка едва през март. Йосиф е първото официално гадже на латиноамериканеца след тежката му раздяла с адвоката Карлос Гонзалес  в края на 2013 г., който беше негов дългогодишен партньор.

Самият Мартин пък дълги години криеше факта, че е хомосексуален и призна това едва през 2010 година. Рики дори стана баща две години по-рано, благодарение на сурогатна майка. Сега той разкрива, че 8-годишните близнаци Матео и Валентино се разбират страхотно с новата му половинка. “Те се обичат един друг. Това е страхотно и е наистина специално”, заяви латино звездата.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !