Дарина Павлова с палат от арабин в Дубай

16.11.2016 12:16 | Видян 1679 пъти

Дарина Павлова с палат от арабин в Дубай

При последната й визита при Алба и Венци Дарина била приятно изненадана от своите сватове. Цялото семейство се събрали на вечеря в дома на Акрам Микнас - главата на арабската милионерска фамилия, тъй като не се били виждали близо половин година. Твърди се, че Микнас са участвали с никак немалка инвестиция в шестетажния хотел "Албатрос" в курорта „Св. св. Константин и Елена”, издигнат наскоро на брега на морето сред зеленината и спокойствието на парка в спа комплекс "Грандхотел Варна", който е собственост на Павлова. Станало дума и за бъдещи съвместни общи проекти. Тъй като част от бизнеса на сват й Акрам Микнас е съсредоточен в недвижимите имоти и хотелиерството, дипломираната актриса от Казанлък се поинтересувала дали моментът е подходящ да мине във владение на собствено жилище или пък други имоти, които да й носят бъдещи дивиденти.

 Акрам Микнас обаче проявил изключителна щедрост към сватята Дарина. Още на следващия ден в един от офисите му било уредено прехвърлянето на апартамент на името на Павлова. Дубайският й дом бил само на десетина минути път с кола от небостъргача, в който на територията на тризонет са се разположили Венци, Тарек и Алба, издават близки на мулти-вдовицата, научи blife. Въпреки че тя първоначално отказала да приеме прескъпия дар от сват си, той успял да я убеди, че ще бъде по-спокойна, ако си има свое местенце, в което да отсяда, когато идва да навестява внучката си.

Бълха го ухапала арабския баровец, че е харизал един апартамент на Дарина Павлова. Акрам Микнас е считан за пионер в рекламния бизнес на Изток. Той започва бизнеса си през 1968 г., когато открива първата си фирма с начален капитал от $7000. Близо 50 години по-късно компанията е най-голямата рекламна агенция в арабския свят, има представителства в 16 страни в Близкия изток, над 1400 души персонал, а седемте хиляди долара са прераснали в империя с интереси не само в рекламата, но и в бизнеса с недвижими имоти и хотелиерската индустрия за 125 милиона долара. Зетят на Дарина притежава 10% от акциите в империята на баща си, като самият той управлява няколко хотела и ресторанта, и стопанисва яхтено пристанище в Бахрейн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кари Ъндърууд триумфира на...

Кари Ъндърууд доминира на музикалните награди на...

Марк Антъни и Bad Bunny ще пеят на...

Изпълнителите Bad Bunny, Карол Джи, Кани Гарсия и Марк...

Няма коментари към тази новина !

*}