Брад Пит има компромати срещу Джоли

15.11.2016 09:37 | Видян 1709 пъти

Брад Пит има компромати срещу Джоли

Холивудският актьор Брад Пит има компрометиращи материали срещу все още законната му съпруга Анжелина Джоли. Става дума за скандални аудиозаписи, които ще попречат на актрисата да получи еднолично права върху децата.

„Смятаме, че съществуват аудозаписи на Анджелина, които ще се превърнат в истинска бомба срещу нея, ако бъдат публикувани“, разказа източник от обкръжението на Пит, цитиран от медии. Все още не е потвърдена автентичността на тази новина, нито какво точно има на записите, допълва Ibitimes.

„Никой не иска да прави мръсни номера, защото това е лошо за децата. Но Анджелина и нейният екип, изглежда, са обсебени от намерението да дискредитират Брад, за да не получи и той попечителство върху децата“, добави източникът.

Преди дни стана ясно. че Брад Пит не е допуснал жестоко отношение в спора със своя осиновен син Мадокс, пише БГНЕС. До това заключение стигна Агенцията за семейни дела и защита на децата в американския град Лос Анджелис, съобщи сайтът Ти Ем Зет.

Наскоро стана известно, че Джоли и Пит подписаха споразумение, според което засега децата ще бъдат поверени на Анджелина. Но след като социалните в Лос Анджелис закриха разследването срещу Брад Пит, следва да се очаква ново противопоставяне между актьорите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !